"; echo " "; echo ""; echo "Home"; echo "Despre noi"; echo "Produse"; echo "Service mobil"; echo "Service anvelope"; echo "Shop"; echo "Contact"; echo "Cumpără"; echo ""; echo ""; ?>

Despre noi

PRO TYRES este o companie ce isi desfasoara activitatea in servicii de vanzare si service anvelope. Suntem lideri pe piata de anvelope din Romania. Firma noastra comercializeaza marci de renume in domeniul anvelopelor, precum: Aeolus, Trazano, Debica, Goodyear, Sava, Michelin, Hifly, Fulda, Bridgestone, Firestone si altele.
Din Octombrie 2007 PRO TYRES a intrat pe piata din Oradea cu un CENTRU DE SERVICE ROTI, dotat cu aparatura de ultima generatie pentru anvelope de: TURISME, CAMIONETE, CAMIOANE SI AUTOBUZE, AGRICOLE SI INDUSTRIALE (BKT, Ozka, Galaxy, Mitas si Cultor) de diferite dimensiuni si marci.

Amplasament

Harta cu locatia service-ului

Service-ul nostru este amplasat in zona de vest a orasului Oradea spre granita cu Ungaria la cca.100m de E60, cu acces facil pentru toate tipurile de masini, intr-o zona unde-si au sediul numeroase firme de transport, constructii si servicii.

Echipa

Compania dispune de o echipa de oameni tineri, entuziasti si foarte bine pregatiti profesional, capabila sa ofere consultanta de specialitate, in alegerea celei mai optime solutii, partenerilor nostri.


Galerie foto

Galerie video

Despre noi
PRO TYRES este o companie ce isi desfasoara activitatea in servicii de vanzare si service anvelope. Suntem lideri pe piata de anvelope din Romania. Comercializam marci de renume in domeniul anvelopelor, precum: Aeolus, Trazano, Debica, Sava, Michelin, Bridgestone, Firestone si altele. Din Octombrie 2007 PRO TYRES a intrat pe piata din Oradea cu un CENTRU DE SERVICE ROTI dotat cu aparatura de ultima generatie pentru anvelope de vara, iarna si all-season de TURISME, CAMIONETE, CAMIOANE SI AUTOBUZE, AGRICOLE SI INDUSTRIALE.
Contacteaza-ne
SC Pro Tyres SRL
str. Gen. Gheorghe Mardarescu nr. 9
Parc Industrial 1, Oradea, 410603
 
Tel : 0731 008 099 0739 774 704 0721 233 963
Fax : 0259 237 374
Mobil : 0728 774 704
Email : office@protyres.ro
Copyright © 2022 Pro Tyres