home » despre noi

Despre noi

PRO TYRES este o companie ce isi desfasoara activitatea in servicii de vanzare si service anvelope. Actualmente, suntem lideri pe piata de anvelope din Romania. Firma noastra comercializeaza marci de renume in domeniul anvelopelor, precum: Bridgeston, Firestone, Aeolus si altele
Din Octombrie 2007 PRO TYRES a intrat pe piata din Oradea cu un CENTRU DE SERVICE ROTI, dotat cu aparatura de ultima generatie pentru anvelope de: TURISME, CAMIONTE, CAMIOANE SI AUTOBUZE, AGRICOLE SI INDUSTRIALE.

Amplasament

Harta cu locatia service-ului

Service-ul nostru este amplasat in zona de vest a orasului Oradea spre granita cu Ungaria la cca.100m de E60, cu acces facil pentru toate tipurile de masini, intr-o zona unde-si au sediul numeroase firme de transport, constructii si servicii.

Echipa

Compania dispune de o echipa de oameni tineri, entuziasti si foarte bine pregatiti profesional, capabila sa ofere consultanta de specialitate, in alegerea celei mai optime solutii, partenerilor nostri.

Parteneri

In cadrul parteneriatului cu BRIDGESTONE ROMANIA, PRO TYRES este partener cu TRUCK POINT, reteaua europeana de service anvelope a grupului BRIDGESTONE.

Fabrica resapat anvelope

In dorinta de ne consolida pozitia de lider pe piata de anvelope din Romania, si de a deveni unul dintre liderii pietei de anvelope resapate la nivel regional (Europa de Est), in 2014 vom incepe construirea unei astfel de fabrici. Aceasta va fi amplasata in Oradea, in cadrul parcului industrial „Eurobusiness Parc”.

Prin acest proiect, PRO TYRES isi propune sa implementeze strategii inovative de constintizare a necesitatii reciclarii deseurilor de cauciuc in mediul de afaceri din Romania, si sa ofere alternative mai ieftine pentru schimbarea anvelopelor catre beneficiarii finali.

Procesul tehnologic al fabricii a fost gandit si creat pentru a fi un ajutor in protectia mediului. In acest sens, PRO TYRES va depune eforturi sustinute pentru achizitionarea de noi tehnologii, pentru imbunatatirea controlului si supravegherii poluarii mediului.

Compania noastra actioneaza conform principiului: „nimic nu se pierde, totul se transforma” pentru a asigura resursele necesare generatiilor viitoare . In vederea asigurarii dezvoltarii durabile, societatea va achizitiona utilaje si echipamente de ultima generatie.

Galerie foto

Galerie video

Despre noi


PRO TYRES este o companie ce isi desfasoara activitatea in servicii de vanzare si service anvelope. Actualmente, suntem lideri pe piata de anvelope din Romania. Firma noastra comercializeaza marci de renume in domeniul anvelopelor, precum: Bridgeston, Firestone, Aeolus si altele.
Din Octombrie 2007 PRO TYRES a intrat pe piata din Oradea cu un CENTRU DE SERVICE ROTI, dotat cu aparatura de ultima generatie pentru anvelope de: TURISME, CAMIONTE, CAMIOANE SI AUTOBUZE, AGRICOLE SI INDUSTRIALE.

Contacteaza-ne


SC Pro Tyres SRL

Oradea, Soseaua Borsului nr. 10
Cod 410605

Tel: 0040 259 448 449

Fax:0040 259 237 374
0040 359 818 777

Mobil: 0040 731 008 099

0040 721 233 963

E-mail: office@protyres.ro

Formular de contact


Nume:

E-mail:

Mesaj: